Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Justin Timberlake in film van Mike Myers

Shownieuws

Justin Timberlake gaat een rol spelen in de nieuwe film met Mike Myers en Jessica Alba, 'The love guru'. De film komt volgend najaar in de Nederlandse bioscoop.

Justin Timberlake gaat een rol spelen in de nieuwe film met Mike Myers, 'The love guru'. Dat meldt het filmvakblad Variety. Het is de tweede keer dat de popster en de komiek samenwerken voor een filmproject. Eerder deden ze dat in 'Shrek the Third', waarin ze allebei een stem voor hun rekening namen.

'The love guru' is een komedie over een man (Myers) die is opgevoed door goeroes en die mensen met relatieproblemen de helpende hand biedt. Wie Timberlake precies gaat spelen, is niet bekend. In de productie zijn verder rollen weggelegd voor Jessica Alba en Verne Troyer, die in de 'Austin Powers'-filmreeks Myers alter ego Mini Me speelt.

Timberlake, die eerder deze maand zeven nominaties kreeg voor de MTV Video Music Awards, werd bekend met de boyband *NSync. Van zijn twee soloalbums verkocht hij ruim dertien miljoen exemplaren. Als acteur was hij te zien in films als 'Alpha dog' en 'Black snake moan'.

'The love guru' gaat volgend najaar draaien in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen