Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eddy Zoëy wordt docent op hogeschool

Shownieuws

Eddy Zoëy heeft zich als gastdocent verbonden aan de opleiding International Event, Music & Entertainment Studies. Hij praat over radio, televisie en muziek.

Eddy Zoëy heeft zich een jaar als gastdocent verbonden aan de opleiding International Event, Music & Entertainment Studies (IEMES) van de Fontys Bedrijfshogeschool in Tilburg. Dat heeft de directeur van de school laten weten.

Zoëy geeft minstens vier interactieve seminars, toegankelijk voor alle studenten, over zijn werkzaamheden in de televisie-, radio- en muziekwereld. Daarbij kunnen studenten uitgebreid de laatste ontwikkelen op entertainmentgebied met hem doornemen.

De directeur van de opleiding roemt Zoëy om de veelzijdige invulling die hij geeft aan zijn werk in de entertainmentbranche. Hij ziet de BNN'er als een model voor zijn studenten, die zich volgens hem uitstekend aan Zoëy kunnen spiegelen. Vorig jaar was mediaondernemer Harry de Winter als gastdocent aan de opleiding verbonden.

De 40-jarige Zoëy is onder meer bekend van zijn BNN-programma 'Nu we er toch zijn' en zijn radioshow ZoëyZo op 3FM. Ook bracht hij als zanger drie albums uit en had hij een hitje met het nummer 'Bijna'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen