Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe single Madonna uitgelekt op internet

Shownieuws

De nieuwe single van Madonna, 'The beat goes on', is uitgelekt op internet. Op diverse websites is het liedje al met enthousiasme ontvangen.

De nieuwe single van Madonna, 'The beat goes on', is uitgelekt op internet. Op diverse websites, waaronder het Nederlandse Gelekt.nl, is het liedje al met enthousiasme ontvangen. Het nummer heeft dan ook overduidelijk de sound van hiphopster en producer Pharrell Williams, die bekend werd als de helft van producersduo The Neptunes en zijn band N.E.R.D.

Naar verluidt verschijnt het nieuwe album van Madonna 29 oktober, al heeft de popzangeres dat niet officieel bevestigd. Voor de plaat ging ze behalve met Williams de samenwerking aan met muziekproducent Timbaland en popster Justin Timberlake.

Ook gaan er roddels dat Madonna haar nieuwe geluid 9 september laat horen tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards in Las Vegas. Daarbij zou ze worden bijgestaan door Timberlake. Van hun duet 'Candy shop' is ook al een fragment van enkele seconden uitgelekt op het internet.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen