Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton schikt lasterproces

Shownieuws

Paris Hilton heeft een schikking getroffen in het proces dat tegen haar was aangespannen wegens laster en intimidatie. Ze was aangeklaagd door Zeta Graff.

(Novum/AP) - Paris Hilton heeft een schikking getroffen in het proces dat tegen haar was aangespannen wegens laster en intimidatie. De hotelerfgename was aangeklaagd door een andere socialite, Zeta Graff. Zij beschuldigde Paris ervan leugens over haar te hebben verspreid in The New York Post. Door de zaak te schikken, is een gang naar de rechter van de baan.

In het gewraakte artikel uit juli 2005 wordt beschreven hoe Graff, die ooit een relatie had met Paris Latsis, het toenmalige vriendje van Hilton, zou zijn doorgedraaid in een nachtclub. Ze zou hebben geprobeerd Hilton te wurgen en haar diamanten halsketting te stelen.

De 26-jarige Paris heeft altijd ontkend achter dit verhaal te zitten, dat door Graff werd afgedaan als onzin. Volgens de aanklacht van Graff probeerde Hilton haar uit de club te laten zetten. Ook zou Hilton hebben gezegd dat ze haar zou vernietigen.

De rechtszaak zou maandag beginnen, maar de kemphanen hebben volgens de advocaat van Graff een 'vriendschappelijke overeenkomst' bereikt. "Beide partijen zijn blij dat het is opgelost zonder tijd en geld te verspillen aan een rechtszaak." Details over de schikking zijn niet naar buiten gebracht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen