Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Schoonvader wil boycot van Amy Winehouse

Shownieuws

De schoonvader van Amy Winehouse wil dat haar fans haar boycotten. Hij hoopt dat zijn zoon en Amy dan gedwongen worden om hulp te zoeken voor hun verslaving.

De schoonvader van Amy Winehouse wil dat haar fans haar muziek boycotten tot de zangeres haar zaakjes weer op orde heeft. Dat vertelt hij aan de BBC. Giles Fielder-Civil hoopt dat zijn zoon Blake en Amy gedwongen worden om hulp te zoeken voor hun drugsverslaving als de fans een boodschap afgeven door Amy's muziek niet meer te kopen.

Vader Fielder-Civil zegt dat het stel cocaïne, crack en misschien ook heroïne gebruikt. Ook zijn vrouw Georgette maakt zich ernstige zorgen. "Ze hebben hulp nodig, want ik ben bang dat ze anders snel doodgaan", vertelt ze. "Ze zijn zo aan elkaar verknocht, dat ik vrees dat als een van de twee overlijdt, de ander zelfmoord pleegt", voegt Giles er aan toe.

De 23-jarige Winehouse, die bekendstaat om haar flinke drugs- en alcoholgebruik, werd eerder deze maand opgenomen in een ziekenhuis nadat ze een overdosis had genomen. De Britse zangeres zegde daarna voorlopig al haar optredens af.

Haar opname in een afkickkliniek staakte ze na enkele dagen. Ook een tweede poging, waarbij ze werd vergezeld door haar man, werd voortijdig afgebroken. Vorige week zorgden Amy en Blake voor opschudding toen ze met bebloede kleding door de straten van Londen zwalkten.

Mitch Winehouse, de vader van Amy, is niet zo bezorgd als Giles en Georgette. "We hebben het niet over mensen die ieder moment kunnen sterven", zegt hij in een reactie. Het stel geniet volgens showbizzblogger Perez Hilton momenteel van een vakantie op een zonnig eiland.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen