Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Gouden Kooi-ster Natasia bedreigd door ex'

Shownieuws

Gouden Kooi-ster Natasia Blank zegt te worden bedreigd door haar ex-vriend Wilgo. Eerder beschuldigde ze hem er al van haar geld afhandig te hebben gemaakt.

Gouden Kooi-ster Natasia Blank wordt bedreigd door haar ex-vriend Wilgo. Dat schrijft ze in haar column op de website witheet.nl. Maandag stond een interview met de diva in weekblad Privé, waarin ze Wilgo ervan beschuldigde haar te hebben bestolen.

Wilgo zou onder meer al het geld van de kinderbijslag voor de twee kinderen van Natasia en de vergoeding van Tien voor haar deelname aan het realityprogramma hebben ingepikt. Van het geld, meer dan veertigduizend euro, zou hij een huis bouwen in Suriname, waar hij volgens Natasia een nieuwe vriendin en een kind heeft.

In haar column vertelt de Gouden Kooi-ster, die eind juli na tien maanden uit het programma werd gestemd, dat ze na het verschijnen van Privé dreigementen 'per telefoon, sms en op internet' heeft ontvangen. Ook haar familie zou worden bedreigd. "Wilgo en zijn kringetje hebben de kreukelzone van een auto van een familielid van mij uitgetest", schrijft ze.

Al tijdens haar verblijf in de Gouden Kooi ging het volgens Natasia achteruit met de relatie tussen haar en Wilgo. Hij zou het niet kunnen verkroppen dat zij haar nieuwe siliconenborsten op televisie liet zien, steeds slanker werd en veel in de publiciteit kwam. "Hij kwam steeds minder naar me toe in De Kooi en hij schreef me nog amper", vertelde Natasia daarover in Privé. "Achteraf weet ik dat hij met heel andere dingen bezig was. Terwijl ik me keurig heb gedragen, was hij gewoon aan het klootviolen met andere vrouwen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen