Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Within Temptation met Metropole Orkest in Ahoy

Shownieuws

Within Temptation geeft op 7 februari samen met het Metropole Orkest een concert in Ahoy. De symfonische metalband noemt de samenwerking een logische stap.

Within Temptation geeft op 7 februari samen met het Metropole Orkest een concert in Ahoy. Dat meldt de Amerikaanse platenmaatschappij van de Nederlandse band op haar website.

Op de site van Roadrunner Records noemt de symfonische metalband de samenwerking met het orkest een logische stap. "Als we onze albums opnemen, werken we ook altijd samen met echte orkesten. De dynamiek en de authentieke geluiden van een orkest maken een belangrijk deel uit van onze muziek. Daarom kijken we er erg naar uit iets soortgelijks live te doen op het podium van Ahoy."

Within Temptation is de meest succesvolle Nederlandse act in het buitenland. Het laatste album van de band, 'The heart of everything', bereikte sinds zijn release in maart de top tien van onder meer de Duitse, Zwitserse, Zweedse en Finse hitparades. In Nederland en Amerika kwam het album binnen op één.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen