Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dana Winner komt met eigen parfum

Shownieuws

De Vlaamse zangeres Dana Winner komt met haar eigen parfum. Aqua di Vinci is vanaf eind september verkrijgbaar bij haar concerten en in In Fine parfumwinkels.

De Vlaamse zangeres Dana Winner komt met haar eigen parfum. Dana Winner's Aqua di Vinci is vanaf eind september verkrijgbaar bij haar concerten en in de Belgische In Fine-parfumwinkels.

Op de website van de 42-jarige zangeres, die ook haar eigen juwelenlijn heeft, staat dat ze met het parfum tegemoet komt aan de wensen van haar fans. "Tijdens concerten krijgen we dikwijls de vraag of er een Dana Winner-parfum verkrijgbaar is, en of dit er misschien ooit zou komen. En na een intense zoektocht van kijken en snuiven heeft Dana een parfum gevonden dat perfect bij haar en hem past."

Dana Winner bracht in 1990 haar eerste single 'Op het dak van de wereld' uit, een bewerking van 'Top of the world' van de Carpenters. In april verscheen het verzamelalbum 'Platinum', met daarop zestig van haar nummers, waaronder hits als 'Woordeloos' en 'Het kleine dorp'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen