Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kathy Hilton treurde om huidje van Paris

Shownieuws

Kathy Hilton vond het afschuwelijk dat haar dochter Paris achter de tralies uitslag kreeg van de ruwe gevangenisdekens.

Voor Kathy Hilton was het niet gemakkelijk om te zien hoe haar dochter Paris onlangs achter de tralies verbleef. Het ergste vond ze echter dat de blondine uitslag kreeg van de harde gevangenisdekens. "Ze kreeg daar heel dunne lakens, één kussen en één dun dekentje", vertelt Kathy aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Zo krijgen gevangenen uitslag, het voelt aan als schuurpapier."

Toen de 26-jarige socialite eind juni werd vrijgelaten, na een celstraf van 22 dagen voor autorijden zonder geldig rijbewijs, wachtte haar thuis een bed vol zachte dekens. "Ik had heel zachte handdoeken en heel zachte lakens en lekker zachte kussenslopen", vertelt de 48-jarige moeder van Paris.

Volgens Kathy was Paris euforisch toen ze thuiskwam. "Ze rende naar buiten met haar hondje", vertelt ze. "Ze rende en ze gilde: 'dit voelt zo goed. Ik ben zo gelukkig'." De dag daarna was Paris minder uitgelaten. "Ze was heel emotioneel", zegt Kathy. "Ze kon die avond niet slapen. Ze begon haar fanmail te lezen en hield me wakker tot half vijf 's ochtends."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen