Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gestolen pistool van Elvis gevonden in toilet

Shownieuws

Een gestolen pistool dat ooit van Elvis Presley was, is teruggevonden op een toilet. Het wapen werd door een onbekende man ontvreemd op Graceland.

(Novum/AP) - Een gestolen pistool dat ooit van Elvis Presley was, is teruggevonden in een toilet. Het wapen werd door een nog onbekende man ontvreemd tijdens de tentoonstelling Elvis After Dark op Graceland, waar fans vorige week de dertigste sterfdag van de zanger vierden. Van de dader ontbreekt nog ieder spoor.

Een toezichthouder zegt dat hij de mobiele toiletten achter de tentoonstelling aan het schoonmaken was, toen hij het pistool in de drek ontdekte. Hij besefte niet dat de 9 mm Smith & Wesson gestolen was, nam het wapen mee naar huis en maakte het schoon. Toen hij via het nieuws van de diefstal hoorde, meldde hij zich bij de politie.

Een politiewoordvoerder zegt dat de dief, die op beelden van een bewakingscamera te zien was, het pistool waarschijnlijk per ongeluk in het toilet heeft laten vallen. "Niemand die daar iets in laat vallen, haalt het er zelf weer uit."

Afgelopen donderdag was het precies dertig jaar geleden dat Elvis op 42-jarige leeftijd overleed. Ter gelegenheid daarvan reisden tienduizenden fans naar zijn landgoed Graceland, waar hij begraven ligt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen