Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kanye West ziet Timberlake als grootste rivaal

Shownieuws

Kanye West denkt dat hij op muzikaal gebied het meeste te vrezen heeft van Justin Timberlake. De rapper noemt de SexyBack-zanger zijn grootste rivaal.

(Novum/AP) - Kanye West denkt dat hij op muzikaal gebied het meeste te vrezen heeft van Justin Timberlake. Dat vertelt de 29-jarige rapper in het oktobernummer van het Amerikaanse tijdschrift XXL. Hij noemt de SexyBack-zanger zijn grootste rivaal.

West denkt dat de voormalige N'Sync-zanger hem op zijn huidige muzikale niveau heeft gebracht. "Als Justin geen solocarrière was begonnen, denk ik niet dat mijn albums, singles en clips net zo goed zouden zijn als nu", beweert hij. "We stimuleren elkaar. Het is net als met Prince en Michael Jackson vroeger."

De artiest, bekend van nummers als 'Trough the wire' en 'Gold digger', staat er om bekend niet bescheiden te zijn als het om zijn muzikale kwaliteiten gaat. Dat mensen hem daarom als arrogant bestempelen, vindt hij onzin. "Als mensen naar je toe komen om te vertellen dat ze je goed vinden, wordt er verwacht dat je verbaasd reageert met 'wauw, vind je dat echt?'", zegt hij. "Mensen kunnen niet tegen eerlijkheid. Maar ik sta voor eerlijkheid. Ik word liever gehaat om wie ik ben, dan geprezen om wie ik niet ben."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen