Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dick Maas maakt film over moordende Sinterklaas

Shownieuws

Dick Maas werkt aan een horrorfilm over een bloeddorstige Sinterklaas. Het script is zo goed als af en de opnamen kunnen dit jaar nog van start gaan.

Dick Maas werkt aan een horrorfilm over een bloeddorstige Sinterklaas. Het script voor de speelfilm is zo goed als af en de opnamen kunnen dit jaar nog van start gaan. Dat heeft Independent Films bevestigd. 'Sint' draait om een psychopathische Goedheiligman die kinderen op 5 december geen cadeautjes brengt, maar hen ontvoert en om het leven brengt.

Een tweede project dat in het verschiet ligt is 'De rekening', een film met Gijs Scholten van Aschat en Pierre Bokma. De thriller draait om een psychologisch spel tussen een spelshowpresentator en een vreemde man die beweert zijn vrouw en kinderen te hebben ontvoerd. Hoewel de financiering nog niet rond is, moet ook deze film later dit jaar in productie gaan.

Momenteel is de 56-jarige regisseur, die begin jaren tachtig doorbrak met de thriller 'De lift', druk met de opnamen van 'De botox methode'. De komische thriller, met hoofdrollen voor Sanne Wallis de Vries en Hadewych Minis, gaat over drie miljonairsvrouwen. Wanneer ze vermoeden dat een van hun echtgenoten vreemdgaat, schakelen ze een huurmoordenaar in.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen