Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stripperpaal uit The Sopranos te koop

Shownieuws

De stripclub waarin scènes van The Sopranos werden opgenomen, verkoopt items uit de serie. Onder meer de stripperpaal uit de Bada Bing wordt geveild.

(Novum/AP) - De stripclub waarin scènes van The Sopranos werden opgenomen, verkoopt voorwerpen die in de serie in beeld zijn geweest. Later deze week worden onder meer de pooltafel, de stripperpaal, barkrukken en een discobal uit de Bada Bing geveild op Ebay.

In The Sopranos was de stripclub een van de favoriete hangouts van Tony Soprano en zijn maffiavrienden, die aan de bar dagelijks 'werkoverleg' hielden.

De eigenaars besloten hun club, die eigenlijk Satin Dolls heet, te renoveren nu de maffiaserie ten einde is gekomen. Satin Dolls verkoopt al Sopranos-souvenirs als petjes, t-shirts en mokken. Ook is de club opgenomen in de Sopranos-bustour, die toeristen langs bekende plekken uit de serie leidt.

Satin Dolls is niet het enige bedrijf in New Jersey dat een graantje wil meepikken van het succes van de serie, die in juni ten einde kwam. De eigenaar van het gebouw waarin Satriale's Pork Store gevestigd was, biedt bakstenen van het pand te koop aan. Het pand wordt volgende maand gesloopt om plaats te maken voor een appartementencomplex dat The Soprano gaat heten.

The Sopranos draait om het dagelijks leven van maffiabaas Tony Soprano. Niet alleen het gewelddadige maffiamilieu, ook familie- en liefdesperikelen kwamen aan bod. Tony's zaakjes strekten zich uit van illegale gokpraktijken en afpersing tot overvallen en witwaspraktijken. De serie speelt zich af in Newark, New Jersey.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen