Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Foxy Brown beschuldigd van liegen tegen politie

Shownieuws

Foxy Brown heeft gelogen tegen politieagenten. De zangeres zou een valse naam en geboortedatum hebben opgegeven toen ze woensdag werd aangehouden.

(Novum/AP) - Foxy Brown heeft gelogen tegen politieagenten. De zangeres zou een valse naam en geboortedatum hebben opgegeven toen ze woensdag werd aangehouden voor het niet handsfree bellen achter het stuur. Ook negeerde ze volgens de politie van New Jersey een stopbord.

Toen de politie haar gegevens niet kon vinden in het systeem, gaf de 27-jarige Brown alsnog haar echte geboortedatum en naam, Inga Marchand. Het rijbewijs van de hiphopartieste bleek ongeldig, waarna ze werd meegenomen naar het politiebureau. Op 4 september moet ze voor de rechter verschijnen.

De arrestatie kwam slechts een dag nadat Brown werd aangehouden voor het mishandelen van een vrouw. Volgens de politie was de zangeres door het slachtoffer aangesproken op de harde muziek die uit haar auto kwam. Toen ze de vrouw een paar dagen later op straat tegenkwam, zou ze een mobiele telefoon naar haar hoofd hebben gegooid. De vrouw liep een snee in haar lip en een losse tand op.

Brown komt voortdurend in aanraking met de politie vanwege haar opvliegende karakter. Zo werd ze de laatste paar jaar tot tweemaal toe veroordeeld voor het mishandelen van een medewerkster van een schoonheidssalon.

Het leven van Brown is echter niet slechts kommer en kwel. Tegenover de krant New York Post verklapte ze onlangs dat ze zwanger is en volgende maand in het huwelijk treedt. Wie de gelukkige is om met de zangeres te trouwen, onthulde ze niet.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen