Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jan Keizer krijgt realitysoap

Shownieuws

Jan Keizer is de zoveelste BN'er wiens leven op televisie te volgen zal zijn. De voormalige leadzanger van BZN wordt door camera's gevolgd voor een realityshow.

Jan Keizer is de zoveelste BN'er wiens leven op televisie te volgen zal zijn. De voormalige leadzanger van BZN wordt momenteel door camera's gevolgd voor een realityshow. Dat bevestigt zijn manager Menno Muis dinsdag. In de serie zijn opnamen voor zijn nieuwe album, familiefeestjes en optredens te zien.

Meerdere omroepen hebben al interesse getoond voor de real life soap. "Maar het ziet er naar uit dat de Tros het gaat uitzenden", verwacht Muis. "BZN en Jan Keizer zijn toch samen groot geworden." De Band Zonder Naam stopte onlangs, na een bestaan van 41 jaar.

Waarschijnlijk verschijnt de realityshow eind oktober op de televisie, net voor de release van het nieuwe Nederlandstalige album van de 58-jarige Volendammer. De nieuwe cd vertoont zeker overeenkomsten met de liedjes van BZN, die Keizer schreef met Jan Tuijp. Om een nieuw geluid te creëren schreef Keizer ditmaal samen met verschillende componisten, laat Muis weten.

Fans van Keizer konden het privéleven van de zanger al eens volgen in Adieu BZN. De twaalfdelige realityserie, die de Tros begin dit jaar uitzond, werd regelmatig door ruim een miljoen mensen bekeken. In het programma volgden camera's de zes bandleden van BZN tijdens de aanloop naar het afscheidsconcert, dat op 16 juni plaatsvond in Ahoy Rotterdam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen