Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Feestbeest Lindsay kickt fietsend en varend af

Shownieuws

Lindsay Lohan is in haar element in de afkickkliniek waar ze verblijft. Het feestbeest doet aan wildwatervaren en mountainbiken in de Rocky Mountains.

Lindsay Lohan is in haar element in de afkickkliniek waar ze verblijft. Het notoire feestbeest doet aan wildwatervaren en mountainbiken in de Rocky Mountains, zo schrijft het Amerikaanse weekblad People. De actrice zou al enkele weken in het exclusieve centrum Cirque Lodge in Utah verblijven.

Vorige week heeft de 21-jarige Lindsay samen met een groep medepatiënten een fietstocht door het stadje Orem gemaakt, schrijft het blad. Een dag later zou ze met de groep op een vlot de Provo River op zijn gegaan, voor een stevige wildwatertocht. "Het zag er naar uit dat ze zich vermaakte", weet een anonieme bron. "Ze waren elkaar aan het natspetteren."

Lindsay heeft dit jaar al veel tijd door gebracht in ontwenningsklinieken. Zes weken lang was ze onder behandeling in de Promises Clinic in Malibu. Daar liet ze zich opnemen nadat ze eind mei, onder invloed van alcohol, met haar auto in de berm was beland.

Ondanks haar lange verblijf in de kliniek duurde het slechts elf dagen voordat de actrice opnieuw de fout inging. Een maand geleden werd ze aangehouden op verdenking van rijden onder invloed en het in bezit hebben van cocaïne. Ze zou met haar auto de moeder van haar voormalige assistente hebben achtervolgd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen