Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cameron Diaz en John Mayer weer samen gezien

Shownieuws

Cameron Diaz en John Mayer zijn weer samen gespot in New York. De twee 'konden niet van elkaar afblijven' tijdens een etentje, zo meldt een bron aan People.

Cameron Diaz en John Mayer zijn weer samen gespot in New York. De twee 'konden niet van elkaar afblijven' en gedroegen zich 'superflirterig' tijdens een etentje in een hotel, zo vertelt een getuige in het Amerikaanse tijdschrift People.

De 34-jarige actrice, die in New York is voor de opnamen van de komedie 'What happens in Vegas...' met Ashton Kutcher, lijkt zich prima te vermaken met de 29-jarige Mayer. Vorige week werd het stel al gezien in een hip restaurant. "Het leek op een date", vertelt een bron. "Cameron lachte veel en zag er gelukkig uit."

De woordvoerders van de actrice en de zanger willen niet reageren op de geruchten over de romance, maar een bron dichtbij Mayer verklapt dat het 'absoluut waar is' dat hij een stelletje vormt met de blondine.

Diaz en Mayer zijn in ieder geval wel consequent in hun relatiekeuzes. Diaz had vier jaar lang een relatie met zanger Justin Timberlake, terwijl Mayer tot voor kort een knipperlichtrelatie onderhield met blondine Jessica Simpson.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen