Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nederlandse fans blijven rouwen om Jos Brink

Shownieuws

Ruim twintigduizend mensen hebben een afscheidsbericht voor Jos Brink achtergelaten op condoléancesite Vaarwel.nl. De presentator is vrijdag overleden.

Ruim twintigduizend mensen hebben inmiddels een afscheidsbericht voor Jos Brink achtergelaten op condoléancesite Vaarwel.nl. De theaterlegende en presentator overleed vrijdag in Amsterdam op 65-jarige leeftijd aan de gevolgen van darmkanker.

Ook De Telegraaf stond bol van de rouwadvertenties voor Brink. Zo lieten Karin Bloemen, Albert Verlinde, Frans Mulder en de familie van de alleskunner een bericht achter. Zijn echtgenoot Frank Sanders liet een klein gedichtje plaatsen en de woorden 'Dag Josje lief. Ik zal je zo vreselijk missen'.

Brink wordt donderdag begraven. Voorafgaand aan de begrafenis ligt hij van 9.00 tot 11.00 opgebaard in de hal van het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam, waar sinds maandag ook een rouwregister kan worden getekend. De herdenkingsdienst vindt om 15.00 uur plaats in de aula van De Nieuwe Ooster Begraafplaats, gevolgd door de teraardebestelling.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen