Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gouden Kooi-ster Natasia bestolen door vriend

Shownieuws

Natasia Blank, de omstreden deelneemster van de Gouden Kooi, is bestolen door haar vriend Wilgo. Hij pikte veertigduizend euro van haar en nam de benen.

Natasia Blank, de omstreden deelneemster van de Gouden Kooi, is bestolen door haar vriend Wilgo. Toen ze onlangs na tien maanden uit de luxueuze villa in Eemnes werd gestemd, trof ze bij thuiskomst enkel een berg onbetaalde rekeningen aan. Dat vertelt de 33-jarige Almeerse in een interview met weekblad Privé.

Wilgo zou voor meer dan veertigduizend euro van zijn ex hebben gestolen, Zo heeft hij onder meer al het geld van de kinderbijslag van de twee kinderen van Natasia en de vergoeding van Tien voor haar deelname aan het programma ingepikt. Van het geld is hij volgens Natasia een huis aan het bouwen in Suriname, waar hij een nieuwe vriendin en een kind zou hebben.

De donkere diva heeft nu een civiele rechtszaak tegen haar ex-vriend aangespannen. Omdat ze haar pinpasjes vrijwillig aan hem heeft gegeven, hij zou immers voor haar kinderen zorgen, wordt het een lastige zaak, maar Natasia zet alles op alles. "Hij komt wel een keer terug naar Nederland. Dan laat ik hem van zijn bed lichten."

Dat de relatie ten einde is, betreurt ze niet. Al tijdens haar verblijf in de Gouden Kooi ging het achteruit met de romance. Wilgo zou het niet kunnen verkroppen dat zijn vriendin haar nieuwe siliconenborsten op televisie liet zien, steeds slanker werd en veel in de publiciteit stond. "Hij kwam steeds minder naar me toe in De Kooi en hij schreef me nog amper. Achteraf weet ik dat hij met heel andere dingen bezig was. Terwijl ik me keurig heb gedragen, was hij gewoon aan het klootviolen met andere vrouwen."

Natasia kwam vorig jaar bij de start van de Gouden Kooi in het nieuws omdat haar dochtertje Cheyenne onophoudelijk huilde wegens het vertrek van haar moeder naar de luxe villa. De smeekbede van het meisje zorgde voor opschudding tot in politiek Den Haag. Nu Tien is opgedoekt verhuist de Gouden Kooi, een geesteskindje van mediamagnaat John de Mol, naar RTL 5.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen