Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pete Doherty eindelijk positief in het nieuws

Shownieuws

Pete Doherty heeft voor de verandering eens positief het nieuws gehaald. De Babyshambles-zanger is het slachtoffer van een auto-ongeluk te hulp geschoten.

Pete Doherty heeft voor de verandering eens positief het nieuws gehaald: de Babyshambles-zanger is het slachtoffer van een auto-ongeluk te hulp geschoten. Toen Pete en zijn bandleden terugreden van een optreden op het Britse V Festival zagen ze een auto in de middenberm crashen. Daarop stopten ze onmiddellijk en trokken de ze bestuurder uit het voertuig.

Volgens The Sun zet Pete de laatste tijd zijn beste beentje voor om indruk te maken op zijn nieuwe liefje Irina Lazareanu. Het 25-jarige model had eerder al een romance met de zanger, tot hij een affaire kreeg met Kate Moss. Die relatie ging in juli definitief uit toen uitkwam dat Pete was vreemdgegaan met een Zuid-Afrikaans model.

De 33-jarige Kate en de 28-jarige Pete stonden tweeënhalf jaar volop in de belangstelling. Niemand snapte wat het mooie topmodel zag in de drugsverslaafde Pete, die bovendien een slechte invloed had op haar en haar dochtertje Lila.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen