Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Robert Robert DeNiro viert twee keer 64e verjaardag

Shownieuws

Robert DeNiro heeft zijn 64e verjaardag twee keer gevierd. Eerst in het Australische Melbourne, daarna vloog hij naar Hawaï met zijn privévliegtuig.

(Novum/AP) - Robert DeNiro heeft zijn 64e verjaardag twee keer kunnen vieren. Zo werd hij vrijdag eerst 64 in het Australische Melbourne, waar hij het grote openingsfeest bezocht van zijn nieuwste restaurant. Met een privévliegtuig vloog hij vervolgens naar Hawaï, waar hij donderdag aankwam. Zo kon hij de dag daarna opnieuw zijn geboortedag vieren.

Waar veel mannen van zijn leeftijd aan hun pensioen toe zijn, is de Hollywoodster nog even ondernemend als altijd. Zo floreert zijn Japanse restaurantketen Nobu, in New York al jaren een begrip, nu ook internationaal. In Hawaï heeft hij Nobu Waikiki, dat in mei zijn deuren opende, en in Australië Nobu Melbourne. Ook zijn er Nobu's in Italië en op de Bahama's en komen er binnenkort restaurants in San Diego en Hollywood.

Twintig jaar geleden ontmoette DeNiro de Japanner Nobuyuki Matsuhisa in Los Angeles, waar de topkok zijn eerst restaurant in de Verenigde Staten had. "Ik vond het fantastisch", zegt de acteur, die de kok aanbood hem te bellen mocht hij ooit overwegen een restaurant te openen in New York. Twee jaar later kreeg hij een telefoontje.

DeNiro speelde in 'The Godfather'-trilogie en in films als 'Goodfellas' en 'Cape fear'. Ook als regisseur, van bijvoorbeeld 'The good shepherd' is hij succesvol. Zijn nieuwste film 'Stardust' draait vanaf 4 oktober in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen