Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Superbad' bovenaan Amerikaanse box office

Shownieuws

De tienerkomedie 'Superbad' kwam dit weekeinde in Amerika binnen op de eerste plaats van de box office. De film bracht ruim 23 miljoen euro in het laatje.

(Novum/AP) - De tienerkomedie 'Superbad' kwam dit weekeinde in Amerika binnen op de eerste plaats van de box office, de lijst van films met de hoogste omzet. De film, over twee schoolvrienden die alcohol willen schenken op hun eindexamenfeest, bracht ruim 23 miljoen euro in het laatje.

'Rush hour 3', met hoofdrollen voor Jackie Chan en Chris Tucker, werd door 'Superbad' naar de tweede plaats van de box office verstoten. In het tweede weekeinde bracht de film ruim 16 miljoen euro op. 'The Bourne ultimatum', het derde deel in de filmreeks over geheim agent Jason Bourne, zakte van de tweede naar de derde plaats met een omzet van ruim 14 miljoen euro.

'The invasion', met Nicole Kidman en 'James Bond'-ster Daniel Craig, kende een mager debuut. De remake van 'Invasion of the body snatchers' uit 1956 kwam binnen op de vijfde plek van de box office met een omzet van 4,5 miljoen euro.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen