Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Star Wars'-acteurs minst overtuigende liefdesduo

Shownieuws

'Star Wars'-acteurs Natalie Portman en Hayden Christenen zijn 'het filmkoppel met de minst overtuigende chemie'. Dat is de uitslag van een enquête.

'Star Wars'-acteurs Natalie Portman en Hayden Christenen zijn uitgeroepen tot 'filmkoppel met de minst overtuigende chemie'. De liefde tussen hun personages Padmé Amidala en Anakin Skywalker in 'Star Wars: episode II - attack of the clones' kwam niet geloofwaardig over volgens een poll die onder drieduizend bioscoopgangers gehouden werd.

Volgens de enquête, die gehouden werd door het Britse bioscoopreclamebedrijf Pearl & Dean, was de chemie tussen Ben Affleck en Jennifer Lopez in 'Gigli' ook niet om over naar huis te schrijven. Hun tweede plaats op de lijst van weinig overtuigende liefdeskoppels is opvallend omdat de acteurs ten tijde van de opnamen ook in het échte leven een relatie hadden.

Andere filmduo's met gebrek aan chemie zijn volgens de ondervraagden onder anderen Keira Knightley en Orlando Bloom in de 'Pirates of the Caribbean'-films (3), Catherine Zeta Jones en Sean Connery in 'Entrapment' (5), Hugh Grant en Andie MacDowell in 'Four weddings and a funeral' (6) en Heath Ledger en Jake Gyllenhaal in 'Brokeback mountain' (9).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen