Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lowlanders kunnen naar de wasserette

Shownieuws

Bezoekers van Lowlands hoeven niet langer in vieze kleding te lopen. Voor het eerst in de geschiedenis van het festival is er een wasserette op het terrein.

Bezoekers van de vijftiende editie van Lowlands hoeven niet langer in vieze, naar zweet stinkende, kleding rond te lopen. Voor het eerst in de geschiedenis van het festival staat er een heuse wasserette op het terrein. Daarbij kunnen ook de festivalgangers die maar één setje kleding bij zich hebben, er terecht. In de tijd dat hun outfit in de wasmachine ronddraait, kunnen ze rondhuppelen in een zwarte overall die ze mogen houden.

De gratis wasserette van spijkerbroeken fabrikant Wrangler is een succes. Zelfs op zondag, wanneer het logischer zou zijn dat mensen gewoon hun vuile was maandag thuis gaan doen, staat er een rij van bijna honderd meter voor de wassalon. De teleurstelling is groot als blijkt dat verschillende maten van de overalls zijn op.

De festivalgangers die hun boeltje naar de wassalon hebben gebracht, hoeven niet op de tijd te letten. Wanneer hun was klaar is, krijgen ze via de sms een waarschuwing. En mocht de overall beter staan dan de outfit waar ze eerst in rondliepen, dan kunnen ze indirect ook nog het goede doel steunen. Alle kleding die maandag niet is opgehaald, gaat naar het Leger des Heils.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen