Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kevin dagvaart ook afkickkliniek van Britney

Shownieuws

De kliniek waar Britney Spears verbleef, ontving een dagvaarding van Kevin Federline. De kliniek moet getuigen in de voogdijzaak tussen Spears en haar ex.

Kevin Federline zet echt alles op alles om de voogdij over zijn zoontjes te krijgen. De ontwenningskliniek Promises in Malibu, waar zijn ex-vrouw Britney Spears eerder dit jaar verbleef, ontving zaterdag een dagvaarding namens de rapper. Vorige week werden het nichtje van Britney Spears, haar voormalige persoonlijke assistente en een van haar bodyguards al gesommeerd te getuigen in de voogdijzaak tussen het voormalige echtpaar.

K-Fed en zijn advocaten zouden van de kliniek willen weten hoe Britney zich heeft gedragen in de kliniek, waar ze zou zijn behandeld voor een alcoholverslaving en een mogelijke postnatale depressie. "Ze willen duidelijk krijgen of ze meewerkte aan haar behandeling", vertelt een bron aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Of ze er positief tegenover stond en de behandeling succesvol heeft afgerond."

Eerder besloten Spears (25) en Federline (29) de voogdij over Sean Preston en Jayden James, die volgende maand 2 en 1 jaar oud worden, te delen. Het labiele gedrag van de voormalige popprinses zou voor haar ex echter reden zijn om dat besluit alsnog aan te vechten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen