Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hema helpt Lowlanders aan condooms

Shownieuws

Op Lowlands staat voor het eerst een Hema. Daar kunnen bezoekers kampeerspullen kopen, maar ook lipgloss en condooms. De bekende rookworst is niet verkrijgbaar.

Bezoekers van Lowlands die verlegen zitten om condooms, hoeven zich dit jaar geen zorgen te maken. Op het kampeerterrein staat voor het eerst een zogeheten Hema Kampsite Store. De kampeerwinkel verkoopt niet alleen reguliere campingspullen als tenten, slaapzakken en kussens, maar ook lipgloss met glitters, condooms met glijmiddel en nopjes, en een kant-en-klaar romantisch pakket voor twee. De festivalbezoekers moeten het wel zonder de bekende rookworst stellen.

Mensen die nog een tent bij het Lowlandsfiliaal van de Hema willen kopen, komen overigens bedrogen uit. Hoewel verwacht kan worden dat bezoekers van een 'kampeerfestival' zelf een tent meenemen, blijkt niets minder waar. Binnen een kwartier waren alle vijfhonderd tenten uit de voorraad uitverkocht, vertelt een verkoopster van de Kampsite Store in de festivalkrant Daily Paradise. Meer tenten zijn onderweg, maar daar hebben de dakloze festivalbezoekers voorlopig niets aan.

Het Hema-filiaal verkoopt verder witte T-shirts met het logo van de Nederlandse grootgrutter. De eerste festivalbezoekers met het shirt zijn al gespot. Nu rijst de grote vraag: wordt dit de kledingtrend van Lowlands 2007?

[Novum]

Gerelateerde Artikelen