Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Drie nieuwe filmrollen voor Scarlett Johansson

Shownieuws

Scarlett Johansson heeft drie nieuwe filmrollen in de wacht gesleept. Ze gaat spelen in 'He's just not that into you', 'The spirit' en 'Mary Queen of Scots'.

Scarlett Johansson gaat een drukke tijd tegemoet. De blonde actrice heeft drie nieuwe filmrollen bemachtigd. Ze gaat spelen in de komedie 'He's just not that into you', de film noir 'The spirit' en in het kostuumdrama 'Mary Queen of Scots'. Dat meldt filmvakblad Hollywood Reporter.

In 'He's just not that into you' speelt de 22-jarige Johansson een yoga-instructeur die eigenlijk zangeres wil worden. Ze krijgt een relatie met een getrouwde man waarvan ze vurig hoopt dat hij zijn vrouw verlaat om bij haar te komen. Andere rollen in de film zijn weggelegd voor Jennifer Connelly, Ginnifer Goodwin en Drew Barrymore.

'The spirit' is een bewerking van de de gelijknamige stripboekenreeks. Frank Miller, bekend van 'Sin city' en '300', verzorgt regie en scenario. Johansson krijgt de rol van de voluptueuze Floss, een sexy en intelligente secretaresse met een feilloos instinct. Daarmee is ze de perfecte handlanger voor slechterik Octopus, een rol van Samuel L. Jackson.

Aan 'Mary Queen of Scots' is Scarlett al lange tijd verbonden. Ze is gecast voor de titelrol van Mary Stuart, die tussen 1542 en 1567 over het katholieke Schotland regeerde. Haar claim op de Engelse troon leidde uiteindelijk tot haar onthoofding.

Maar voordat Johansson op de filmsets van haar nieuwe werkgevers verschijnt, is ze eerst nog te zien in het nieuwe, nog titelloze project van Woody Allen, en in de komedie 'The nanny diaries'.

De 22-jarige actrice brak door met 'Lost in translation', van Sofia Coppola.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen