Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sylvie in doodsangst om baby

Shownieuws

Sylvie van der Vaart durft niet over straat met haar kindje, uit angst voor woedende Duitse voetbalfans. Bij haar management kwamen dreigende e-mails binnen.

Sylvie van der Vaart durft niet meer over straat met haar kindje, uit angst voor woedende Duitse voetbalfans. Bij haar management in Nederland kwamen onlangs enkele dreigende e-mails binnen, zo vertelt ze vrijdag in de Duitse krant Bild. "Ik ben bang, vooral om mijn zoon", stelt ze.

De dreigementen zijn het gevolg van de poging van Rafael van der Vaart om over te stappen van het Duitse HSV naar het Spaanse Valencia. De transfer, waar de Duitse voetbalclub een stokje voor stak, heeft bij Duitse voetbalfans veel kwaad bloed gezet. "Verdwijn uit Hamburg, of anders...", luidt een van de e-mails die Sylvie ontving.

Het management van Sylvie bevestigt tegen Novum Nieuws dat er e-mails zijn binnengekomen van 'teleurgestelde Duitse fans', maar weigert commentaar te geven over de heikele situatie. Vrienden van de voormalige presentatrice hebben inmiddels de politie ingeschakeld.

De 24-jarige Van der Vaart, die in 2000 zijn debuut maakte bij Ajax, speelt sinds de zomer van 2005 bij de club in Hamburg. Hij trouwde eerder dat jaar met Sylvie, die als presentatrice werkte voor Fox Kids, MTV en TMF. Eind mei vorig jaar werd hun zoontje Damián Rafael geboren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen