Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lyndsey Pfaff klaar voor dochtertje

Shownieuws

Lyndsey Pfaff is klaar voor haar dochtertje, dat in september geboren moet worden. "De babykamer staat al mooi te blinken", vertelt ze in Dag Allemaal.

Lyndsey Pfaff is helemaal klaar voor haar dochtertje, dat begin september geboren moet worden. "De babykamer staat al mooi te blinken", vertelt de jongste dochter van Jean-Marie Pfaff in het Belgische boulevardblad Dag Allemaal. "Het is een felroze prinsessenkamer geworden."

Ook de naam van het kindje staat al vast. Lyndsey mocht daarover beslissen, omdat manlief Dave Volders de naam voor zoontje Bruce (1) had uitgekozen. "Dave ging meteen akkoord", vertelt de 28-jarige Vlaamse. "De naam van onze dochter past perfect bij die van Bruce."

Pfaff denkt dat haar leven een stuk drukker wordt met twee jonge kinderen. "Gelukkig is Bruce een rustig kind en ben ik heel georganiseerd", bekent ze. Een derde baby zit echter niet in de planning. "Een zoon en een dochter is meer dan genoeg. Als we twee kinderen onze liefde kunnen geven en zorgeloos kunnen laten opgroeien, dan zullen Dave en ik zeer gelukkig zijn."

Lyndsey Pfaff werd bekend door de realitysoap De Pfaffs. In de serie wordt de familie van ex-doelman Jean-Marie Pfaff op de voet gevolgd in hun dagelijkse leven. De Pfaffs wordt uitgezonden in Nederland en België.

De Vlaamse krant Het Laatste Nieuws meldde donderdag dat VTM tijdelijk stopt met de realitysoap. Momenteel lopen er nog cameraploegen rond in huize Pfaff, maar binnenkort volgt een lange onderbreking. De opnames voor de nieuwe reeks zouden pas in november of december worden hervat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen