Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Backstreet Boy Howie gaat trouwen

Shownieuws

Backstreet Boy Howie Dorough heeft zijn vriendin Leigh Boniello ten huwelijk gevraagd. De twee, die zes jaar samen zijn, geven elkaar nog dit jaar het jawoord.

Backstreet Boy Howie Dorough heeft zijn vriendin Leigh Boniello ten huwelijk gevraagd. Dat heeft de zanger van de Amerikaanse boyband onthuld aan het blad People. Het stel heeft de verloving bijna acht maanden geheim weten te houden, een record in showbizzland, want Howie ging al op oudejaarsavond op zijn knieën.

Dorough vond het huwelijksaanzoek een zenuwslopende ervaring. "Ik was nerveuzer dan als ik moet optreden voor veertigduizend man."

Het aanzoek had de zanger tot in de puntjes uitgedacht. Zo bekeek hij tussen de veertig en vijftig ringen voor hij de perfecte had gevonden en vroeg hij de vader, moeder en oma van zijn geliefde eerst om haar hand.

Howie ontmoette zijn vriendin in 2000, toen zij als webmaster werkte voor de Backstreet Boys. Omdat ze allebei erg gesteld zijn op hun privacy, hielden ze de verloving tot dusver stil. Dat ze er nu wel mee naar buiten komen, komt omdat de grote dag bijna daar is.

Alle leden van de Backstreet Boys, Brian, AJ en Nick, zijn voor het huwelijk uitgenodigd, zegt Howie. En ook Kevin Richardson, die de groep vorig jaar verliet. "Kevin was zelfs een van de eersten aan wie ik vertelde dat ik verloofd was."

Howie en Leigh, allebei 33, willen na het huwelijk zo snel mogelijk een gezinnetje stichten.

De Backstreet Boys hadden hits als 'I want it that way', 'Quit playing with my heart' en 'As long as you love me'. Momenteel werkt de band aan een nieuw album.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen