Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ook Rihanna houdt van Marlies Dekkers

Shownieuws

Op een foto op het hoesje van Rihanna's album 'Good girl gone bad' draagt de zangeres een beha van ontwerpster Marlies Dekkers.

Rihanna blijkt gesteld op de lingerie van Marlies Dekkers. Op een foto op het hoesje van haar album 'Good girl gone bad' draagt de r&b-zangeres een beha van de Nederlandse ontwerpster. Dat laat Dekkers trots weten.

Prominent is het ondergoed in het cd-boekje niet aanwezig. Op de foto zijn slechts enkele behabandjes op de rug van de zangeres te zien. De 41-jarige modeontwerpster is echter door het dolle heen. "Voor een sterke vrouw met een krachtige stem lijkt een beha uit de collectie Lady Biker een perfecte keuze", stelt ze.

De zwarte beha belandde vrij onverwacht in de fotoshoot, zo licht een woordvoerder van het lingeriemerk van Dekkers toe. Het stukje lingerie werd als geschenk naar het hotel van Rihanna gestuurd, toen ze een optreden verzorgde in Nederland. Eerder droegen onder anderen Nelly Furtado en Christina Aguilera Dekkers' ondergoed in fotoshoots en op premières.

Dekkers maakte in de jaren negentig furore met haar lingerielijn Undressed. Daarna bleven haar producten onverminderd populair. Haar ontwerpen kenmerken zich door strakke lijnen, vele bandjes en de afwezigheid van kant en strikjes.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen