Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Corry Konings zo gezond als een vis

Shownieuws

Corry Konings is ontslagen uit het ziekenhuis en weer thuis. Na een operatie vanmiddag is gebleken dat ze toch niet kampt met hartproblemen.

Corry Konings zo gezond als een vis

Corry Konings is weer thuis. De zangeres werd vandaag ontslagen uit het Sint Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg, nadat een operatie had uitgewezen dat de zangeres toch geen hartproblemen heeft. "De galsteenoperatie vorige week vrijdag heeft gezorgd voor stress en dat heeft weer geleid tot een spanning op haar hart", legt haar vriend Wim Tromp uit. "Corry is helemaal nagekeken in het ziekenhuis en ze is weer helemaal gezond."

De 55-jarige volkszangeres moet thuis nog wel revalideren. "Het hartonderzoek vanmiddag ging vrij makkelijk, maar Corry moet nog wel bijkomen van haar galsteenoperatie", zegt de 32-jarige partner van Corry. "Maar het gaat goed, ze loopt alleen nog een beetje moeilijk. Maar ze is een harde hoor, die wordt honderd."

Wim en Corry, die vrijdag Nederland voorgoed zouden verruilen voor Spanje, hebben hun emigratieplannen voor onbepaalde tijd uitgesteld.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen