Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ruzie Charlie Sheen en Denise Richards laait op

Shownieuws

De wapenstilstand tussen Charlie Sheen en Denise Richards is voorbij. De acteur wil dat de rechter zijn bezoekrecht voor zijn twee dochtertjes versoepelt.

Ruzie Charlie Sheen en Denise Richards laait op

De wapenstilstand tussen ex-echtgenoten Charlie Sheen en Denise Richards is voorbij. De 41-jarige acteur wil zijn voormalige geliefde voor de rechter slepen om een soepeler bezoekrecht voor zijn twee dochtertjes geregeld te krijgen. Richards houdt dat tegen, zo meldt de New York Post. Richards reageert woedend op de plannen van haar ex en noemt ze in de krant 'walgelijk'.

Denise vindt dat de bezoekjes van Charlie aan hun dochters Sam (3) en Lola (2) onder toezicht moeten blijven. Daar heeft ze naar verluidt ook andere bedoelingen mee. "Ze wil dat de nanny van de meisjes erbij blijft, omdat zij voor Denise spioneert", vertelt een bron.

Charlie verloofde zich vorige maand met zijn vriendin Brooke Mueller. Verschillende Amerikaanse media berichtten toen dat Denise oprecht blij was voor haar ex en zijn nieuwe vriendin. Ze liet bloemen bezorgen en sprak af met Brooke, om haar beter te leren kennen.

Bronnen beweren nu dat Denise alles in scène heeft gezet. "Brooke heeft nooit bloemen van haar gekregen", vertelt een insider. "Denise belde haar wel om te zeggen dat er een noodgeval was en dat ze meteen moest komen." Toen Brooke bij Denise aankwam, stonden er vier fotografen te wachten die de ontmoeting op de gevoelige plaat vastlegden. "Zo, dat is ook weer geregeld", zou Denise daarna gezegd hebben.

De 36-jarige Denise beweert dat het heel anders is gegaan. "Ik had Charlie en Brooke allebei uitgenodigd, maar alleen Brooke kwam opdagen", vertelt ze. "Die paparazzi volgen me overal, daar kan ik ook niets aan doen." Ze blijft ook volhouden dat ze bloemen heeft laten bezorgen bij haar ex. "Ik heb het bonnetje nog."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen