Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'David Beckham en Robbie Williams als homokoppel'

Shownieuws

David Beckham en Robbie Williams spelen mogelijk een homokoppel in de hitserie Desperate Housewives. Voor de rol van Beckham was eerder Tom Cruise in beeld.

'David Beckham en Robbie Williams als homokoppel'

David Beckham en Robbie Williams gaan mogelijk een excentriek homokoppel spelen in de Amerikaanse hitserie Desperate Housewives. Volgens verschillende Amerikaanse media ziet de bedenker van de show, Marc Cherry, in de twee in Los Angeles wonende Britten de perfecte buurmannen voor zijn wanhopige huisvrouwen op Wisteria Lane, de fictieve straat waar de serie zich afspeelt.

Cherry zou in eerste instantie op de combinatie Robbie Williams en Tom Cruise hebben geaasd voor de gastrollen. Maar omdat Britten doorgaans over meer zelfspot beschikken dan Amerikanen, zou bij nader inzien Beckham zijn benaderd. Ook zijn lengte deed Cruise geen goed: met zijn 1.70 meter zou hij niet mooi staan naast de 1.85 lange Williams. Saillant detail is ook dat Cruise een van de beste vrienden is van Beckham en dat de rol kennelijk door een voetballer is weggekaapt voor de neus van een topacteur.

Het vierde seizoen van Desperate Housewives gaat in september van start op de Amerikaanse zender ABC. Wereldwijd wordt de show door zo'n 119 miljoen mensen bekeken. In Nederland is de serie te zien op Net 5.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen