Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney heeft geen idee wie Victoria Beckham is

Shownieuws

Britney Spears heeft geen flauw benul wie Victoria Beckham is. De zangeres herkende de Spice Girl niet toen ze elkaar tegen het lijf liepen, zo meldt The Sun.

Britney Spears heeft geen flauw benul wie Victoria Beckham is. De verwarde popprinses herkende de Spice Girl niet toen ze elkaar tegen het lijf liepen in Los Angeles, zo meldt de Britse krant The Sun.

Posh, die onlangs met manlief David en de kinderen naar Amerika verhuisde, was verheugd toen ze Britney tegenkwam. "Victoria zei: 'Hi Britney, ik ben Victoria van de Spice Girls'", vertelt een bron. "Britney had geen idee wie ze was. Ze keek haar aan met een lege blik, draaide zich om en liep weg."

In de media is de vraag gerezen of Spears deed alsof ze Victoria niet herkende, of dat ze zo in haar eigen wereldje leeft, dat ze werkelijk niet weet wie zij is.

Sinds de 25-jarige Britney eind vorig jaar brak met haar man Kevin Federline, lijkt het niet goed met haar te gaan. Zo werd de jonge moeder met grote regelmaat en duidelijk in de war in het uitgaansleven gespot, scheerde ze haar hoofd kaal en werd ze opgenomen in een ontwenningskliniek.

De laatste tijd is Britney weer bijna dagelijks negatief in het nieuws. Zo ontdeed ze zich onlangs in Malibu voor de ogen van een groep fotografen van al haar kleren en misdroeg ze zich tijdens een fotoshoot voor OK! Magazine. Ze sloeg wartaal uit, ze ging voortdurend naar de wc en veegde na het eten van een kippenpoot haar handen af aan een peperdure jurk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen