Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lone van Roosendaal is botox-fan

Shownieuws

Lone van Roosendaal heeft een probleem met haar gezicht. "Daarom gebruik ik al twee jaar botox", bekent de actrice in het Belgische boulevardblad Dag Allemaal.

Lone van Roosendaal is botox-fan

Lone van Roosendaal heeft een probleem met haar gezicht. "Daarom gebruik ik al twee jaar botox", bekent de actrice in het Belgische boulevardblad Dag Allemaal. "Niet dat de rimpels mij deren, ik wil er gewoon uitgerust uitzien."

De 38-jarige Van Roosendaal, die Melanie Woesthoff speelt in de tv-serie Voetbalvrouwen, geeft toe dat ze 'wat ijdel' is. "Ik wil er niet jonger, maar gewoon goed uitzien." De actrice is blij met het resultaat van de injecties. "De meeste mensen merken niet eens dat ik botox gebruik."

Lone is 'niet vies van plastische chirurgie', maar ze heeft nog geen andere ingrepen laten uitvoeren. "Over mijn borsten en neus ben ik niet echt tevreden", zegt de blonde actrice. "Aan de andere kant vraag ik me af waarom ik me druk maak over borsten die er eigenlijk nog mogen wezen, als er mensen zijn die met kanker in het ziekenhuis liggen."

Lone van Roosendaal was, behalve in Voetbalvrouwen, te zien in de series Grijpstra en De Gier en Meiden van De Wit. Ze speelde in musicals als 'Mamma mia!' en 'Sweet charity'. Voor haar rol in 'Sweet charity' ontving ze vorig jaar de John Kraaijkamp Musical Award voor de beste vrouwelijke hoofdrol.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen