Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sugababe Keisha steunt bandmaatje Amelle

Shownieuws

Sugababe Keisha staat achter haar bandmaatje Amelle. Volgens geruchten wordt de 23-jarige Amelle uit de band gezet als ze haar 'foute' vriendje niet dumpt.

Sugababe Keisha steunt bandmaatje Amelle

Sugababe Keisha Buchanan staat vierkant achter haar bandmaatje Amelle Berrabah. Volgens geruchten wordt Amelle uit de band gezet als ze haar 'foute' vriendje Freddie Fuller niet dumpt. "Wij steunen Amelle, wat er ook gebeurt", vertelt Keisha in de Britse krant The Sun.

Fuller zou een slechte invloed hebben op zijn vriendin. In februari werd hij ervan beschuldigd dat hij het jongere zusje van zijn vriendin heeft verkracht. Hij houdt vol dat hij onschuldig is, en de 23-jarige Amelle is bij hem gebleven.

Volgens Keisha is er geen sprake van dat zij en Heidi hun bandmaatje uit de groep willen zetten. "Amelle heeft geen geluk gehad in haar privéleven", vertelt Keisha. "Ze heeft echter nooit hoeven kiezen tussen ons en haar vriend."

Amelle verving anderhalf jaar geleden Mutya Buena in de Britse meidengroep. Heidi en Keisha hebben inmiddels geen contact meer met hun voormalige bandlid. "Ik denk dat het moeilijk voor haar is om te zien dat wij zijn doorgegaan", zegt Keisha.

Op 24 september verschijnt 'About you now', de eerste single van het vijfde album van de Sugababes.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen