Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Echtgenoot Judith Osborn overleden

Shownieuws

Robert Osborn, de echtgenoot van Judith Osborn, is zaterdagnacht overleden aan de gevolgen van uitgezaaide prostaatkanker. Osborn is 63 jaar geworden.

Echtgenoot Judith Osborn overleden

Robert Osborn, de echtgenoot van Judith Osborn, is in de nacht van zaterdag op zondag overleden. De 63-jarige vistycoon leed aan uitgezaaide prostaatkanker. "Het was een voorrecht om zestien jaar in zijn directe omgeving door te brengen", vertelt Judith in De Telegraaf. "Ik heb met een mooi mens geleefd."

Robert had Judith, zijn ex-vrouw Gerda en dochter Victoria aan zijn zijde toen hij insliep in het sterfhuis waar hij zijn laatste dagen doorbracht. "Hij was al een paar dagen niet meer bij geweest", vertelt de 40-jarige modeontwerpster. Toen ze zaterdagavond een champagefles per ongeluk met een knal ontkurkte, reageerde hij plotseling. "Robert schaterde het uit", zegt ze. "Die schaterlach van mijn lieve beer wil ik onthouden."

Vrijdag wordt Robert in zeer beperkte familiekring gecremeerd. "En daarna geef ik op zaterdag of op zondag een grote afscheidsborrel voor wie er maar komen wil", vertelt de blondine. "Robert wilde dat we zijn afscheid op een vrolijke manier zouden gedenken."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen