Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Us Weekly-lezers wantrouwen Britney

Shownieuws

Britney Spears is niet te vertrouwen en een gevaar voor haar kinderen. Dat meent een groot aantal lezers van het Amerikaanse weekblad Us Weekly.

Us Weekly-lezers wantrouwen Britney

Britney Spears is niet te vertrouwen en een gevaar voor haar kinderen. Dat meent een groot aantal lezers van het Amerikaanse weekblad Us Weekly. Uit een webenquête van het tijdschrift blijkt dat 43 procent van hen vindt dat de voogdij over haar twee zoontjes beter naar hun vader Kevin Federline kan gaan.

In totaal oordeelden meer dan 34 duizend mensen over de ouderlijke capaciteiten van de 25-jarige zangeres. Us Weekly schreef vorige week nog dat Britney niet goed voor Sean Preston (22 maanden) en Jayden James (11 maanden) zorgt. De jongetjes zouden niet goed te eten krijgen en een onregelmatig leven leiden.

Op de cover van het showbizzblad prijkten grote foto's van de kindjes, begeleid door een dik afgedrukt 'help!'. Ook andere media maanden de voormalige popprinses de laatste weken haar leven te beteren. Britney wordt veelvuldig in het nachtleven waargenomen en was de afgelopen tijd verwikkeld in verschillende schandalen. Zo zou haar bodyguard een fotograaf hebben mishandeld. De zangeres zou de fotograaf, in het bijzijn van haar kinderen, met de dood hebben bedreigd.

Volgens Us Weekly roept de artieste met haar gedrag niet alleen slechte publiciteit over zich af. Ook Federline, die ruim twee jaar met Britney getrouwd was, zou van mening zijn dat hij beter voor de kinderen kan zorgen. De rapper wil de rechter naar verluidt deze week vragen hem de volledige voogdij toe te kennen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen