Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Usher alsnog getrouwd

Shownieuws

Usher en zijn zwangere verloofde Tameka Foster zijn vrijdag alsnog getrouwd in Atlanta. Vorige week blies de r&b-zanger de bruiloft op het laatste moment af.

Usher en zijn zwangere verloofde Tameka Foster zijn vrijdag alsnog getrouwd. Dat melden verschillende Amerikaanse media. De ceremonie vond plaats in Atlanta. Vorige week zaterdag blies de r&b-zanger de bruiloft op het laatste moment af. Sindsdien deden hevige speculaties de ronde over het hoe en waarom van zijn beslissing.

De geliefden zouden elkaar het jawoord hebben gegeven op het kantoor van de advocaat van de 28-jarige Usher. De ceremonie zou ingetogen zijn geweest, in vergelijking met het sterrenhuwelijk dat voor vorig weekeinde gepland was. Alleen al aan de uitnodigingen was meer dan zevenduizend euro uitgegeven, meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Volgens verschillende bronnen was de moeder van Usher, Jonetta Patton, de reden van het afblazen van het huwelijk. Zij zou de relatie tussen haar zoon en de 37-jarige Foster afkeuren. Omdat zij niet aanwezig wenste te zijn bij de ceremonie in de Hamptons, zou Usher de bruiloft hebben uitgesteld. Of Patton vrijdag wel aanwezig was in Atlanta, is niet bekend.

Foster, die al drie kinderen heeft uit een vorig huwelijk, stelde eerder dat geen van de speculaties op waarheid berusten. Gezondheidsproblemen zouden Foster, die vijf maanden zwanger is, hebben geveld. "Ik rende mezelf voorbij", bekende de styliste eerder deze week aan People. "Maar ik maak het goed en de baby ook."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen