Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fans Spice Girls liever naar Toronto dan Bagdad

Shownieuws

De Spice Girls doen ook Toronto aan tijdens hun reünietournee. De Canadese stad kreeg de meeste stemmen bij een wedstrijd op de website van de meidenband.

(Novum/AP) - De Spice Girls doen ook Toronto aan tijdens hun reünietournee. De Canadese stad kreeg de meeste stemmen bij een wedstrijd op de website van de Britse meidenband. Via een formulier op de site konden fans een stad nomineren voor een extra concert.

Toronto versloeg de Iraakse hoofdstad Bagdad, dat ook erg populair was als 'Spice City'. Meerdere websites en weblogs, zoals realneighbours.com, hadden opgeroepen te stemmen op de stad in het door oorlog verscheurde land. Maar de lobby voor het Canadese Toronto wierp uiteindelijk meer vruchten af. Een woordvoerder van de Spice Girls wilde niet vertellen hoeveel stemmen de steden uiteindelijk hebben ontvangen.

In totaal treden de Spice Girls vijftien keer op. De wereldtournee wordt op 2 december afgetrapt in Vancouver, waarna Posh, Ginger, Baby, Scary en Sporty Spice de hele wereld over reizen. Onder meer New York, Londen, Peking, Kaapstad en Buenos Aires worden aangedaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen