Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lionel Richie spreekt zich uit over dochter Nicole

Shownieuws

Lionel Richie vindt dat zijn dochter Nicole 'fouten heeft gemaakt', maar hij vindt dat ze er goed mee omgaat. Dat vertelt hij in het tijdschrift Us Weekly.

(Novum/AP) - Lionel Richie vindt dat zijn dochter Nicole 'een paar fouten heeft gemaakt in haar leven', maar hij vindt dat ze er goed mee omgaat. Dat vertelt de zanger in het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. "Ze schuift de schuld niet af op anderen", stelt hij. "Mijn vader heeft me geleerd mijn hoofd opgeheven te houden en de gevolgen van mijn acties te accepteren. Ik ben trots dat ik die filosofie op mijn dochter heb kunnen overbrengen."

De door Richie geadopteerde Nicole moet een celstraf van negentig uur uitzitten wegens het rijden onder invloed van drugs. De 25-jarige socialite werd in december opgepakt nadat ze tegen het verkeer inreed op een snelweg. De politie trof haar aan toen ze haar auto al aan de kant had gezet. Ze had marihuana gerookt en een pijnstiller geslikt. In 2003 werd ze al eens veroordeeld voor rijden onder invloed.

In een interview met journaliste Diane Sawyer, dat donderdag en vrijdag werd uitgezonden op de Amerikaanse tv-zender ABC, vertelde Nicole haar leven te hebben gebeterd sinds ze zwanger is van haar vriend, Good Charlotte-zanger Joel Madden. "Ik ben niet meer alleen verantwoordelijk voor mezelf, maar ook voor iemand anders. Ik wil heel graag dat mijn kind naar me op kan kijken."

Haar vader gelooft dat de zwangerschap een eyeopener is geweest voor zijn vier maanden zwangere dochter. "Het heeft haar blik op het leven veranderd." In het ABC-interview vertelde Nicole eerder dat haar vader even stilviel toen ze hem het blijde nieuws bracht. "En daarna zei hij: 'nu ga je alles ervaren wat ik met jou heb meegemaakt en alles wat je me hebt aangedaan. Maak je borst maar nat.'"

Ondanks alle zorgen over dochterlief zal Richie echter altijd achter zijn dochter staan, vertelt hij in het weekblad. "Ik zal altijd van haar blijven houden en koester onze relatie."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen