Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eddie Murphy erkent vaderschap dochter Mel B

Shownieuws

Eddie Murphy erkent de vader te zijn van de vier maanden oude Angel. De acteur heeft toegegeven dat hij de verwekker is van de dochter van Spice Girl Mel B.

(Novum/AP) - Eddie Murphy erkent de vader te zijn van de vier maanden oude Angel Iris Murphy Brown. De acteur heeft in een officiële verklaring toegegeven dat hij de verwekker is van de dochter van Spice Girl Melanie Brown. "Hij heeft tot nu toe zijn verantwoordelijkheid als vader genomen en zal dat blijven doen", staat in het bericht dat zijn woordvoerder vrijdag naar buiten bracht.

Moeder Mel stapte donderdag naar de rechter om voor de wet erkend te krijgen dat Murphy, met wie zij vorig jaar vier maanden een affaire had, de vader is van haar kind. Uit een DNA-test was al in mei gebleken dat de acteur, die tijdenlang ontkende iets met de baby te maken te hebben, de vader was. Maar dit bericht was nog nooit officieel bevestigd.

Met de rechtzaak wil Mel B ook de volledige voogdij over Angel in handen krijgen, en zorgen dat Murphy alimentatie moet betalen. Volgens zijn verklaring heeft de acteur dat echter allang gedaan. "Hij heeft alimentatie aan mevrouw Brown betaalt en de kosten van haar zwangerschap gedekt."

De 46-jarige Murphy, die vorige week zijn nieuwe vriendin Tracey Edmonds ten huwelijk vroeg, wil de zaak na zijn verklaring graag laten rusten. "Hij ziet dit als een privé-kwestie en zal zich er verder niet meer over uit laten."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen