Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zwangere Nicole Richie eet haar buikje rond

Shownieuws

Nicole Richie is aan het eten geslagen nu ze in verwachting is van haar eerste kind. Dat vertelde ze in het tweede deel van het interview met Diane Sawyer.

Nicole Richie is aan het eten geslagen nu ze in verwachting is van haar eerste kind. Dat vertelde de vier maanden zwangere Simple Life-ster in het tweede deel van het interview met reporter Diane Sawyer, dat vandaag werd uitgezonden op de Amerikaanse tv-zender ABC. "Dat ik eet is nog zacht uitgedrukt. Ik prop mezelf ieder uur vol."

De geadopteerde dochter van Lionel Richie, die bekendstaat om haar magere figuur, is niet bang om nog twintig kilo aan te komen tijdens de zwangerschap. "Als dat is wat mijn kindje nodig heeft, heb ik daar vrede mee", vertelt Richie, die in vier maanden 'tussen de twee en vier kilo' aankwam.

De 25-jarige Richie ontkent dat ze een eetprobleem heeft. "Dat heb ik ook nooit gehad", zegt ze. "Het had meer met stress te maken, ik ben niet voorzichtig geweest." Op de vraag of haar dunne lijf misschien te wijten was aan drugs, gaf ze geen duidelijk antwoord: "Dat zou kunnen."

Nicole heeft alle gewoontes die haar ongeboren kind in gevaar kunnen brengen opzijgeschoven. "Ik rook niet, ik drink niet en ik eet geen sushi meer", vertelt ze. Ook vriendlief Joel Madden moest zijn levenspatroon aanpassen. Hij vertelde aan Sawyer dat hij 'een moeilijke week' had toen hij zijn dagelijkse anderhalve pakje sigaretten moest opgeven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen