Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Filmrol voor Natalie Imbruglia

Shownieuws

Natalie Imbruglia heeft een hoofdrol bemachtigd in de Australische film 'Elise'. De Australische zangeres heeft zin om weer te acteren, zo meldt The Sun.

Natalie Imbruglia heeft een hoofdrol bemachtigd in de Australische film 'Elise'. De Australische zangeres, die in Londen woont, heeft zin om weer te acteren. Dat meldt de Britse krant The Sun. "Ik speel een meisje van wie de zus overleed toen ze heel jong was", vertelt de donkerharige zangeres en actrice.

De 32-jarige Imbruglia was drie jaar geleden voor het eerst te zien op het witte doek in 'Johnny English', samen met Rowan Atkinson. In de komedie speelde ze het liefje van de hoofdpersoon Mr. Bean.

De filmrol betekent niet dat Natalie de muziekwereld de rug toekeert. "Aan het eind van het jaar ga ik werken aan een nieuw album", onthult Imbruglia. Op 27 augustus komt haar nieuwe single 'Glorious' uit.

Natalia Imbruglia brak door als actrice in de Australische Soap 'Neighbours'. Vervolgens stapte ze, net als Neighbours-collega Kylie Minogue, over naar de muziekwereld. Haar eerste single 'Torn' van haar debuutalbum 'Left of the middle' verscheen in 1997 en werd wereldwijd een hit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen