Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geen rol Britse in voogdijzaak Michael Jackson

Shownieuws

De vrouw die zegt de moeder te zijn van de kinderen van Michael Jackson moet zwijgen. Ze beweert dat de zanger en zijn ex Debby Rowe nooit seks hebben gehad.

(Novum/AP) - De Britse vrouw die beweert de moeder te zijn van de drie kinderen van Michael Jackson krijgt geen rol in de voogdijzaak tussen de 48-jarige zanger en zijn ex-vrouw Deborah Rowe. De 36-jarige Nona Paris Lola Jackson zegt dat de zanger en zijn ex nooit seks met elkaar hebben gehad. Zelf zou ze al jaren een seksuele relatie hebben met de popster.

Een Amerikaanse rechter heeft vastgesteld dat de bewijzen van Nona tekortschieten. Ook haar verzoek om de twee huwelijken van Jackson, met Rowe en met Lisa Marie Presley, nietig te verklaren, is afgewezen. Beide huwelijken eindigden in een scheiding.

Nona is al jaren bezig de voogdij te krijgen over de kinderen. Ze heeft tot drie keer toe bezoekrecht en alimentatie aangevraagd bij een Amerikaanse rechtbank. "Michael en ik zijn een seksueel actief koppel en zijn dat al vanaf het begin", zei ze eerder tegen de rechter. Ook beweert ze meer dan drieduizend liedjes voor Jackson te hebben geschreven. Daarnaast is ze ervan overtuigd dat een DNA-test zal uitwijzen dat Rowe niet de moeder is van de twee oudste kinderen van de zanger.

Rowe staat het geboortecertificaat van de 10-jarige Prince Michael en de 9-jarige Paris Michael. De strijd om de voogdij over hen eindigde vorig jaar in een schikking. Details daarover zijn nooit vrijgegeven. Wie de moeder is van het derde kind, de 5-jarige Prince Michael II, is nooit onthuld.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen