Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eyeworks neemt Argentijnse producent over

Shownieuws

Eyeworks heeft de Argentijnse producent Cuatro Cabezas overgenomen. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt. Reinout Oerlemans is 'ontzettend blij' met de overname.

Het Nederlandse productiebedrijf Eyeworks heeft de Argentijnse producent Cuatro Cabezas overgenomen. Dat heeft Eyeworks, opgericht door Reinout Oerlemans, bekendgemaakt. Het Amsterdamse bedrijf had al productiehuizen in Europa, Nieuw-Zeeland, Australië en de Verenigde Staten.

Cuatro Cabezas werd in 1993 opgericht. Met de overname is Eyeworks een van de leidende producenten geworden op de Spaanstalige televisiemarkten van Argentinië, Chili en Spanje. Cuatro Cabezas ontwikkelt en produceert tv-programma's in diverse genres zoals entertainment en drama.

Reinout Oerlemans is 'ontzettend blij' met de overname. "De oprichters van Cuatro Cabezas zijn zeer gerespecteerde creatieve talenten", vertelt hij. "Hun passie en ondernemerschap passen perfect bij Eyeworks."

Eyeworks ontwikkelt en produceert televisieprogramma's in diverse genres zoals sport, entertainment en fictie. Het productiebedrijf, dat in 2001 werd opgericht, distribueert formats in meer dan vijftig landen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen