Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mary-Kate Olsen hangt aan lippen Ben Kingsley

Shownieuws

De nieuwste film van Mary-Kate Olse bevat een controversiële kusscène met de ruim veertig jaar oudere Ben Kingsley. Olse is de helft van de 'Olsen twins'.

De nieuwste film van Mary-Kate Olsen, de helft van de wereldberoemde tweeling de 'Olsen twins', bevat een controversiële kusscène met de ruim veertig jaar oudere Ben Kingsley. De film, ‘The Wackness’, gaat volgend jaar in première.

De 63-jarige Kingsley, die in 1982, nog voor de geboorte van Olsen, een oscar kreeg voor zijn rol in ‘Ghandi’, zei woensdag in een televisie-interview dat de opnamen van de bewuste scène uitstekend waren verlopen. “Ze was erg goed, zeer professioneel", stelde hij. Hoewel de opnamen van de scène maar kort duurden, wist de 21-jarige actrice een goede indruk bij haar ervaren tegenspeler achter te laten. “Mary-Kate heeft enorm veel energie", zei Kingsley. “Ze is heel erg begaan met haar werk."

In de film speelt Kingsley een therapeut die vriendschap sluit met een jonge patiënt die in wiet handelt om zijn therapie te kunnen bekostigen. Olsen speelt een van zijn klanten, een verleidster, die de therapeut uiteindelijk een paar seconden lang zoent.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen