Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lisa Marie Presley in duet met vader Elvis

Shownieuws

Lisa Marie Presley heeft een duet opgenomen met haar overleden vader, Elvis. De clip van het nummer 'In the ghetto' komt vrijdag op de website spinner.com

(Novum/AP) - Lisa Marie Presley heeft een duet opgenomen met haar overleden vader, Elvis. De clip van het nummer 'In the ghetto' wordt vrijdag op de muziekwebsite spinner.com gezet, samen met een interview met Lisa Marie. Donderdag is het dertig jaar geleden dat Elvis op 42-jarige leeftijd overleed.

De stem van Lisa Marie, die zelf ook twee albums op haar naam heeft staan, is voor het duet toegevoegd aan de originele opname van haar vader uit 1969. In het interview vertelt de 39-jarige ex-vrouw van Michael Jackson dat het heel emotioneel voor haar was om het nummer op te nemen. "Toen ik de opnamen de volgende dag terughoorde, moest ik heel hard huilen. Dat heb ik nooit eerder gehad."

De opbrengst van het nummer wordt gebruikt om een tijdelijke opvang voor daklozen in New Orleans te bouwen. In Memphis bestaat al een soortgelijk project onder de naam Presley Place.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen