Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Perez Hilton ontdekt Hollandse homoband

Shownieuws

Perez Hilton heeft de Nederlandse homoband Bearforce 1 ontdekt. "Zo hot en camp en kitsch en over de top en fantastisch", jubelt hij op zijn populaire website.

Perez Hilton heeft de Nederlandse homoband Bearforce 1 ontdekt. "Zo hot en camp en kitsch en over de top en fantastisch", jubelde de showbizzblogger dinsdag op zijn populaire website. "En als klap op de vuurpijl komen ze ook nog eens uit Nederland. Wij houden van Nederlanders!"

Bearforce 1 bestaat uit één Ierse en drie Nederlandse 'beren', een term die in de homoscene wordt gebruikt voor gespierde, harige mannen. Robert, Ian, Peter en Yuri hebben elkaar leren kennen tijdens een vakantie in New York, zo is te lezen op de website van 'de eerste echt berenband ter wereld'.

De debuutsingle van het viertal, 'Bearforce 1', kwam eerder deze maand uit. Het nummer bevat samples van artiesten als Donna Summer en Dead or Alive. Bearforce 1 was onder meer van de partij bij de catwalkshow van Judith Osborn, tijdens de Amsterdam Fashion Week. Ook stond de band eerder deze maand, tijdens de Gay Pride, op de boot van de Amsterdamse tv-zender AT5.

Perez Hilton, die eigenlijk Mario Laveindera heet, trekt met zijn weblog regelmatig miljoenen bezoekers per dag. Hij staat bekend om zijn voorliefde voor obscure Europese bands. Zo maakte hij de Britse artiesten Mika en Amy Winehouse bekend bij het Amerikaanse publiek. Naar eigen zeggen krijgt hij wekelijks vele cd's opgestuurd van platenmaatschappijen die hopen dat hij ruchtbaarheid zal geven aan hun artiesten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen